Τετάρτη 15 Μαΐου 2019

Η πορεία μέχρι το τέλμα


Ο Nick the Maniac εγκαινιάζει την στήλη με τις απόψεις του αναφερόμενος στα καυτά θέματα που υφίστανται στον χώρο του ελληνικού μπάσκετ.

Η πορεία μέχρι το τέλμα

Κακά τα ψέματα οι σχέσεις μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού δεν ήταν ποτέ καλές. Η μία πλευρά ένιωθε αδικημένη συνεχώς από την διαιτησία και η άλλη πλευρά έδειχνε την δυσαρέσκιά της για το γεγονός ότι ποτέ δεν αναγνωρίστηκε από τον αντίπαλο της σαν άξιος νικητής. Δεν έχουμε κάποια ζυγαριά όπου θα μπορέσουμε να κρίνουμε ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο. Αλλά αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι ότι διαιτητικά σφάλματα γίνονται παντού. Το σημαντικό είναι να μην είναι εσκεμμένα και συνεχή και κατά την ταπεινή μου άποψη δεν είναι. Παραδείγματος χάρις το πρωτάθλημα του 2016 κρίθηκε σε βήματα του Σπανούλη. Συμβαίνουν και αυτά δεν μπορούμε όλοι να είμαστε ευχαριστημένοι πάντοτε.
Μετά τον ημιτελικό κυπέλλου το σκοινί έχει τραβηχτεί πολύ. Στην μία άκρη του ρινγκ βρίσκεται ο Ολυμπιακός που εμφανίζεται ανένδοτος στο να αγωνιστεί κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο του αν δεν υπάρξουν ξένοι διαιτητές και στο άλλο άκρο ο Παναθηναικός που ζητάει ίσα κριτήρια και νομιμότητα για τις ομάδες που δεν τηρούν τα καταστατικά. Δεν ξέρω που μπορεί να καταλήξει όλο αυτό αλλά προσωπικά θέλω οι αιώνιοι να αγωνίζονται στο ίδιο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου